Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
O’G3NE aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. M- of A-set
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Vocalgroup
  • Prijs: op aanvraag

  O’G3NE boeken doe je bij Entertainment-NL

  OG3NE is een Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa en de tweeling Amy en Shelley die bekend staan om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste en enige groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’.

  O’G3NE tijdens Beste Zangers
  In 2016 breken ze echt door in Nederland. In het programma ‘Beste Zangers’ laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst 3 nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van ‘Clown’, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE een gouden plaat. In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum ‘We Got This’ op, dat eind 2016 wordt uitgebracht.

  Eurovisie Songfestival
  In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan. In het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze lied ‘Lights And Shadows’. OG3NE komt door de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bereikt uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart en worden ze overspoeld met lovende reacties uit de hele wereld voor hun unieke stemgeluid. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

  O’G3NE gaat internationaal
  De zomer van 2017 stond voor OG3NE in het teken van een rustperiode, na het overlijden van hun moeder, de voorbereidingen op hun concerttournee en de ‘next step’ in hun carrière; het maken van nieuwe internationale muziek!

  O’G3NE in het theater
  In maart 2018 sloot OG3NE hun concerttournee ‘Three Times a Lady’ af. OG3NE wist het publiek te betoveren en te verbazen. De maar liefst 100 shows waren binnen no-time, tot op de laatste plaats uitverkocht.

  In mei 2018 was er de release van de single ‘Clouds Across the Sun’, een catchy chill house song. Het najaar van 2018 stond in het teken van vele optredens, en de voorbereidingen op de 10 uitverkochte magische kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in december in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen.

  2019 wordt weer een jaar met veel hoogtepunten. De eerste helft van het jaar wordt gewerkt aan het nieuwe album wat in september uit zal komen. Ook keren de dames in het seizoen 2019/2020 op veler verzoek terug in het theater met de gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR.

  O’G3NE tijdens jouw feest of evenement
  O’G3NE is de vocale sensatie, uniek in de wereld en klaar om deze muzikaal te veroveren. O’G3NE boeken als groep doe je bij Entertainment-NL. Wil je O’G3NE boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS