Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Nielson aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 20 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Op aanvraag

  Nielson boeken doe je bij Entertainment-NL

  De titel van het derde album van Nielson zegt eigenlijk alles. Diamant is kleurrijk en veelzijdig, en steeds als je ernaar kijkt (of luistert), ontdek je iets nieuws. Diamant staat voor de vernieuwde Nielson, die zich op dit album van een andere kant laat zien. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart, zijn eerlijker en persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

  Nielson’s nieuwe sound
  Na ‘Sexy als ik dans’, ‘Hoe’ en ‘Beauty & de Brains’ heeft Nielson afscheid genomen van zijn gitaar en zichzelf weer opnieuw uitgevonden. Nielson is terug met een nieuwe sound. Op het album Diamant is er meer plaats gekomen voor elektronische beats en stelt Nielson zich kwetsbaar op waardoor de muziek nog persoonlijker is geworden. Nielson is helemaal klaar om te laten zien wie hij nou eigenlijk is en dat doet hij met teksten die recht uit zijn hart komen. Inmiddels heeft de track ‘Ijskoud’, het eerste nummer van zijn nieuwe album, al 46 miljoen streams op Spotify en ook de single ‘Diamant’ gelijknamig aan het album scoort goed en heeft inmiddels al 17 miljoen streams.

  Nielson boeken
  Nielson boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Nielson boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS