Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Mart Hoogkamer aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 5.995,- (excl. BTW & BUMA).

  Mart Hoogkamer boeken doe je bij Entertainment-NL

  Hollands Got Talent
  Mart Hoogkamer deed in 2016 mee aan het succesvolle televisieprogramma ‘Hollands Got Talent’. Met het nummer ‘Liefde’ van Willy Alberti verovert Mart de harten van het publiek. Naast de jury noemt ook de familie van Alberti hem de nieuwe Willy Alberti. Uiteindelijk behaalt hij de tweede plaats en blijft hij niet onopgemerkt in de media.

  Na zijn deelname aan de talentenshow brengt Mart samen met Willeke Alberti de single ‘Lachen, Beetje Huilen’ uit. Een jaar later volgt zijn eerste solosingle ‘In Mijn Droom’. Ook wordt hij een graag geziene gast bij ‘Muziekfeest op het Plein’ en andere grote podia. Eind 2017 gaat hij zelfs samen met Willeke Alberti op theatertour.

  Topper Gezocht
  In het voorjaar van 2018 deed Mart mee aan het televisieprogramma ‘Topper Gezocht’ waarin Gerard Joling, Rene Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek zijn naar een nieuwe collega. Mart schopt het tot de finale en mag daardoor samen met zijn mede-finalisten de halftimeshow in de Amsterdam ArenA voor zijn rekening nemen.

  Viral
  In 2020 gaat Mart via social media viral met een spontane cover van ‘Unchained Melody’, wat hem veel media-aandacht oplevert. Miljoenen mensen van over de hele wereld zien deze video.

  Zomerhit
  In 2021 scoort Mart de zomerhit van het jaar met zijn nummer ‘Ik Ga Zwemmen’. Hij behaalt hiermee de nummer één positie in de Top40 en scoort onder andere ook de ‘Harde Schijf’ op Radio 538.

  Wil je Mart Hoogkamer boeken voor jouw evenement, feest of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS