Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Marijke Helwegen aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Personality en presentatrice
  • Prijs: Op aanvraag

  Marijke Helwegen boeken doe je bij Entertainment-NL

  Entertainment-NL is het exclusieve management- en boekingskantoor van Marijke Helwegen.

  Marijke Helwegen is één van Nederlands bekendste personality’s. Zij krijgt grote bekendheid wanneer zij het boegbeeld wordt van plastische chirurgie in Nederland voor Robert Schoemacher. Met haar eerlijkheid weet Marijke het taboe over plastische chirurgie voorgoed te doorbereken. Marijke staat bekend als ‘Miss Facelift’ en haar quote: ”Lipjes getuit, borstjes vooruit!”.

  Dé final touch op elk event
  De afgelopen jaren heeft Marijke bewezen meer in huis te hebben dan alleen kennis over plastische chirurgie. Met haar gevatte humor speelt Marijke in op allerlei scenario’s. Haar facelift-imago zet Marijke ook regelmatig in. De link naar vernieuwing, verandering, renovatie, verbouwing of reorganisatie is zo gemaakt. Met haar zelfspot weet zij als geen ander het publiek aan zich te binden en een memorabele indruk achter te laten. Marijke is tijdloos, zeer authentiek en ontploft van de energie.

  Marijke boeken als presentatrice of personality doe je bij Entertainment-NL. Wil je Marijke Helwegen boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS