Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Marijke Helwegen aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Personality en presentatrice
  • Prijs: Op aanvraag

Marijke Helwegen boeken doe je bij Entertainment-NL

Entertainment-NL is het exclusieve management- en boekingskantoor van Marijke Helwegen.

Marijke Helwegen kan inmiddels bogen op een méér dan indrukwekkende carrière. Jaren geleden verwierf Marijke landelijke bekendheid als het boegbeeld van de Plastische Chirurgie maar inmiddels is Marijke uitgegroeid tot één van de meest populairste TV Personality’s van Nederland. En dat deze talentvolle dame meer in huis heeft dan haar kennis omtrent Plastische Chirurgie heeft ze inmiddels wel bewezen.

Marijke geeft veelvuldig speeches en presentaties in het land, en draait haar mooie handje voor geen enkel onderwerp om. Of het nu gaat om een zakelijke -informele speech met een vette knipoog of ‘humoristische’ TV Commercial, Marijke weet als geen ander het publiek aan zich te binden en bovenal een onuitwisbare indruk achter te laten bij alle gasten.

Het niveau van ‘Miss Facelift’ is Marijke inmiddels meer dan ontstegen…ruim twintig jaar geleden maakte zij Plastisch Chirurgie in Nederland baanbrekend en wist zij met haar onomwonden eerlijkheid het taboe voorgoed te doorbreken in Nederland. Sindsdien heeft zij met haar gevoel voor strategie, humor en zelfspot een welverdiende plek verdient in de Media Wereld.

De afgelopen jaren was Marijke veelvuldig te gast in talloze TV programma’s zoals Life4You, De TV Kantine, Wie Ben Ik?, De Slimste Mens, Koffietijd en andere kijkcijferkanonnen.

Marijke boeken als presentatrice of personality doe je bij Entertainment-NL. Wil je Marijke Helwegen boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS