Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Marco Borsato aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Op aanvraag

  Marco Borsato boeken doe je bij Entertainment-NL

  Vraag een willekeurige Nederlander of hij Marco Borsato kent, en hij zal je een vreemde blik toezenden. Natúúrlijk kent hij Marco Borsato. Iedereen kent Marco Borsato! Met veertien #1 hit singles, zes #1 albums en vier #1 dvds kan je onmogelijk om hem heen en is hij al jarenlang de meest succesvolle Nederlandse zanger aller tijden.

  Met zijn single ‘Dromen zijn bedrog’ breekt hij door in 1994.  ‘Dromen zijn bedrog’ overtreft alle verwachtingen en bezorgt Marco een plek in het Guinness Book of Records aangezien de single dertien weken op nummer 1 staat in de Top 40. Vanaf dan scoort hij veel hits, waaronder ‘Lopen op het Water’ dat hij zingt met Sita ter gelegenheid van het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.

  In 2004 schrijft Marco Borsato opnieuw geschiedenis. Hij verkoopt maar liefst zeven Kuip-concerten uit. Twee jaar later geeft hij tien uitverkochte concerten in het Gelredome in Arnhem. Deze ‘Symphonica in Rosso’ tour was in eerste instantie voor vier concerten gepland. Verder stond zijn nummer 1 hit ‘Rood’ maar liefst 55 weken op nummer één. Alweer een nieuw record voor Marco.

  Marco Borasto boeken
  Marco boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Marco Borsato boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS