Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Maan aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Prijs: vanaf €7.500,-

  Maan boeken doe je bij Entertainment-NL

  Ruim twee jaar nadat ze The Voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Afgelopen paar jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, tv-optredens, en dat is nog maar het begin.

  Al in haar eerste jaar als artiest bracht ze maar liefst vijf singles uit. Haar eerste single ‘Perfect World’ verscheen nog tijdens The Voice of Holland. ‘Perfect World’ werd geproduceerd door Hardwell en leverde Maan haar eerste gouden plaat op.

  Maan in het Nederlands
  Nadat Maan Sevn Alias ontmoette in een televisieshow, vroeg de rapper haar om samen te werken op een van zijn nummers. Het resultaat: haar eerste dubbel platina single! Daarna volgde een avontuur met Ronnie Flex. ‘Blijf Bij Mij’ werd een nóg grotere hit en is inmiddels óók dubbel platina.

  Clubtour Maan
  Vorig jaar, dropte Maan kort na elkaar twéé EPs namelijk: AM en PM. Beiden werden daarnaast ook verzameld op haar allereerste album, AM/PM.
  Haar muziek kwam op tijd uit om als ondersteuning te dienen van haar eerste clubtour. Haar clubtour was meteen uitverkocht.

  Ook op televisie sloeg Maan haar slag. Samen met met Kaj van der Voort werd ze derde in het programma ‘Dance Dance Dance’, maar dat succes verbleekte bij ‘Beste Zangers’ in 2017. De grootste klapper maakte ze met ‘Jij Bent De Liefde’, dat ze zong voor Kenny B. Het werd een dikke hit en bezorgde haar zelfs haar tweede 100%NL Award.

  Naast haar clubtour maakte Maan live nóg een een flinke stap, met festivaloptredens. Zo was ze te zien op Eurosonic-Noorderslag, daarna mocht ze optreden op Paaspop en ook Pinkpop.

  Onlangs ontving ze tijdens ‘Beau’ een platina award voor haar meest recente single ‘Zo Kan Het Dus Ook’. De single heeft op YouTube al inmiddels al ruim 2 miljoen views en meer dan 12 miljoen streams op Spotify.

  MAAN op jouw feest
  Maan boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Maan boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


  NIEUWS