Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Maan aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Prijs: vanaf €6.000,-

Maan boeken doe je bij Entertainment-NL

Ruim twee jaar nadat ze The voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Alleen al afgelopen paar jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, levensveranderende tv-optredens, en dat is nog maar het begin.

Weinig winnaars van een grote talentenjacht zijn zó in the picture gebleven als Maan. Al in haar eerste jaar als artiest bracht ze maar liefst vijf singles uit. De eerste, Perfect World, verscheen nog tijdens The Voice of Holland, werd geproduceerd door Hardwell en leverde Maan haar eerste gouden plaat op.

Maan in het Nederlands
Nadat Maan Sevn Alias ontmoette in een televisieshow, vroeg de rapper haar om samen te werken op een van zijn nummers. Het resultaat: haar eerste dubbel platina single! Daarna volgde een dergelijk avontuur met Ronnie Flex. Waar dat toe leidde is bekend: Blijf Bij Mij werd een nóg grotere hit en is inmiddels óók dubbel platina.

Clubtour Maan
Zo’n beetje op hetzelfde moment als de single met Ronnie, vorig jaar, dropte Maan kort na elkaar zelfs niet een, maar twéé EPs: AM en PM. Beiden werden daarnaast ook verzameld op haar allereerste album, AM/PM.
Haar muziek kwam op tijd uit om als ondersteuning te dienen van haar eerste clubtour. Beide delen van de tour waren meteen uitverkocht.

Ook op televisie sloeg Maan haar slag. Samen met met Kaj van der Voort (ex-B-Brave) werd ze derde in het programma Dance Dance Dance, maar dat succes verbleekte bij Beste Zangers in 2017. De grootste klapper maakte ze met Jij Bent De Liefde, dat ze zong voor Kenny B. Het werd een dikke hit en bezorgde haar zelfs haar tweede 100%NL Award.

Afgezien van haar clubtour maakte Maan live nóg een een flinke stap, met festivaloptredens. Zo was ze te zien op Eurosonic/Noorderslag, daarna mocht ze aantreden op Paaspop en ook Pinkpop.

MAAN op jouw feest
Maan boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Maan boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS