Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Lil’ Kleine aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban, rap
  • Prijs: Op aanvraag

  Lil’ Kleine boeken doe je bij Entertainment-NL

  Lil’ Kleine is op dit moment de meest populaire rapper van Nederland. In 2015 bestormen Lil’ Kleine en Ronnie Flex met de track ‘Drank en Drugs’ de hitlijsten.  Het nummer wordt al gauw op alle radiostations in Nederland én België gedraaid en op alle festivals door de grootste DJ’s gedraaid. Wat resulterend in een nummer 1-hit in de Nederlandse Top40, op Spotify en op iTunes.

  Begin 2016 kondigt Lil’ Kleine zijn eerste solo-album ‘WOP’ aan. Binnen 24 uur staat het album op nummer #1 in de iTunes charts. In de eerste drie dagen daarna verbreekt het album landelijke records van onder andere Justin Bieber en Marco Borsato. Daarnaast komt ‘WOP’ direct binnen op #1 in de Album Top 100, wat nooit eerder een Nederlandstalig rap-album is gelukt.

  In 2017 bracht Lil’ Kleine zijn tweede album ‘Alleen’ uit. Het album kwam binnen op de nummer 1 positie van de Top 100 beste albums. Ondertussen ontving Lil’ Kleine de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act.

  Naast alle shows, optredens en studiosessies heeft Lil’ Kleine een social-following van meer dan 1.000.000 volgers op Instagram! Zo heeft hij op social media meer dan 2.000.000 volgers. Dit maakt hem één van de grootste social influencers van de Benelux.

  Lil’ Kleine op jouw evenement

  Lil’ Kleine boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Lil’ Kleine boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS