Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Lange Frans aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €3.495,-

  Lange Frans boeken doe je bij Entertainment-NL

  Op zijn zeventiende begon Lange Frans te Rappen. Samen met Bart Zijlstra vormde hij het duo Lange Frans & Baas B. Ze wonnen in 2001 zowel de Grote Prijs-finale als de talentenjacht Most Wanted. In 2004 brachten Lange Frans & Baas B de single ‘Moppie’ uit. Het vrolijke nummer sloeg meteen aan en werd een grote hit. Dat het duo ook maatschappelijk betrokken is, lieten ze zien met hun tweede single ‘Zinloos’, waarmee ze een nummer 1-hit scoorden. In de jaren daarop hadden Lange Frans & Baas B veel succes en sleepten ze talloze prijzen binnen. Ze wonnen onder andere een TMF Award, een 3FM Award en een Edison. In 2005 scoorden ze hun tweede nummer 1-hit met het lied ‘Het Land Van’.

  In 2009 gingen Lange Frans & Baas B hun eigen weg en begon het solocarrière van Lange Frans. Lange Frans bleef muziek maken en bracht in 2012 het nummer ‘Zing voor me uit’, samen met Thé Lau. Het nummer werd Lange Frans zijn eerste nummer 1-hit als soloartiest. Zijn soloalbum ‘Levenslied’ werd goed ontvangen en Frans bewees dat hij ook als soloartiest kan scoren. Naast zijn optredens als rapper is Lange Frans regelmatig te zien op televisie. Zo was hij twee keer te zien in de Beste Zangers van Nederland, als jurylid voor het Junior Songfestival en voor het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Ook deed hij een seizoen mee aan ‘Expeditie Robinson’

  Lange Frans op jouw evenement

  Wil je Lange Frans boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS