Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Lange Frans en Baas B aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 60min.
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 9.995,-

  Lange Frans en Baas B boeken doe je bij Entertainment-NL

  Lange Frans en Baas B ontstond van een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen-Zuid. Met hun gezamenlijke passies voor rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince.  In 1997 begonnen zij de formatie D-Men, later uitgebreid met Yes-R en Brace. Lange Frans en Baas B brachten in 2004 als duo enkele singles uit. Hun singles ‘Moppie’ en ‘Zinloos’ werden dikke nummer 1-hits.

  Met het nummer ‘Het land van’ scoorden de mannen in 2005 weer een nummer 1-hit. Vervolgens ontvingen Lange Frans en Baas B diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards. In 2009 besloten Lange Frans en Baas B een punt achter hun gezamenlijke carrière te zetten. Ook de vriendschap verwaterde. Bijna 10 jaar lang was er geen contact. Een aantal pogingen tot bijpraten van Bart leidde tot niets.

  Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest. Tien jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden.  De vriendschap, de liefde en de passie voor muziek tussen Lange Frans en Baas B is weer terug. De muzikale missie wordt hervat!

  Lange Frans en Baas B als duo boeken doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Lange Frans en Baas B voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


  NIEUWS