Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Kimberly aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: inclusief M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Prijs: vanaf €2.975,-

  Kimberly boeken doe je bij Entertainment-NL

  Kimberly is bij het grote publiek bekend van The Voice of Holland, waar ze in het seizoen van 2018 de halve finale bereikte. Dit was de start van carrière bij het grote publiek.

  Bezeten van muziek
  Als kind was Kimberly al volop met muziek bezig. Zodra ze de mogelijkheid kreeg stond ze bij familiefeestjes zonder schaamte en angst te performen. Ze zong onder andere liedjes van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Het kon dan ook niet anders dan dat Kimberly zich later op professioneel niveau bezig ging houden met muziek.

  Eerste band
  Toen Kimberly 16 jaar was waagde zij de stap naar het conservatorium in Enschede. Hier kwam zij al snel in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten waardoor zij bij een band belandde: ‘The Young Beethoven’, welke bekend staat als één van de beste coverbands die Nederland heeft. Kimberly ontwikkelde haar muzikale talent verder en verder.

  The Voice of Holland
  In 2018 besloot Kimberly, na lang aarzelen, om mee te doen aan het programma ‘The Voice of Holland’ waar zij lovende commentaren kreeg: Ali B werd direct verliefd op haar stem en Waylon ontfermde zich over haar talent. Bij de Blind Auditions draaide dan ook alle vier de stoelen van de coaches toen zij ‘Hello’ van Lionel Richie zong. Verderop in het programma waren de juryleden en de kijkers thuis ook zeer onder de indruk van haar vertolking van ‘Earth Song’ van Michael Jackson. Uiteindelijk behaalde Kimberly de halve finale van het programma.

  Kimberly boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Kimberly  boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS