Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Josylvio aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban, beats
  • Prijs: Op aanvraag

  Josylvio boeken doe je bij Entertainment-NL

  Josylvio een rapper met Egyptische en Nederlandse roots. In 2 jaar tijd wist Joysolvio meerdere gouden en platina platen op zijn naam te schrijven.

  Met zijn klasgenoot Esko maakte zij samen liedjes maar verloren zij het contact nadat Josylvio van school werd gestuurd. Een paar jaar later kwamen ze weer in contact en bloeide de vriendschap met Esko weer op tot meerdere tracks en gouden platen.

  In 2015 bracht hij zijn debuutsingle en tevens ook  gouden plaat ‘Le7nesh’ uit. ‘Le7nesh’ is een samenwerking met Sevn Alias en geproduceerd door Esko. Het succes van zijn debuutsingle bleef niet lang onopgemerkt. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum ‘Ma3seb’ uit met samenwerkingen waaronder met Hef, Lijpe, Cho, Kevin en Adje.

  Inmiddels heeft Josylvio zijn tweede album ‘Twee Gezichten’ uitgebracht in 2017 en wist binnen een korte tijd gouden platen te ontvangen voor zijn tracks ‘Abu Dhabi’ en ‘Kleine Jongen’. Zijn lead single ‘Westside’ is inmiddels platinum geworden. Ondertussen is hij en zijn muziek niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop en rap scene.

  Josylvio op jouw evenement

  Josylvio boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Josylvio boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS