Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
John West aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf €3.295,- (excl. BTW & BUMA)

  John West boeken doe je bij Entertainment-NL

  Als de term ‘the hardest working man in show business’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West hier zeker kans op maken. De Haagse zanger heeft zich langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandse lied. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment vanwege de zekere stijl en klasse die zijn muziek draagt.

  De periode na zijn jubileum stond in het teken van het oogsten. In 2017 brengt hij samen met Lange Frans de single ‘Lekker Ding’ uit. Dit wordt in heel Nederland in iedere kroeg een hit. John West kon voor deze single maar liefst twee Buma NL Awards en een gouden plaat in ontvangst nemen. Zijn hit ‘Wit Zwart’ was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca. Hij eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. Met de verzameling nieuwe nummers gaat John West eind 2018 op tour en daarmee werkt hij toe naar weer een groot eigen concert.

  John West boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je John West boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS