Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Joel Borelli aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 150 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: pop
  • Prijs: vanaf € 5.000,- (excl. BTW & BUMA)

  Joel Borelli boeken doe je bij Entertainment-NL

  Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal aangelegd. De oude piano van zijn opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er wel even op gespeeld. Joel staat als kleine jongen al te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel zijn plekje achter de piano weet te vinden. Zijn moeder leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan.

  Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al snel wordt duidelijk dat Joel niet vanaf een papier speelt, maar met zijn hart. Noten spelen lukt hem niet, tot op de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

  Als 20-jarige knul gaat Joel clubs en kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie wat geld te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse groep “Crazy Piano’s” hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van de “Crazy Piano’s”.

  10 jaar geleden werd Joel ontdekt door manager Wim Franke. Wim bracht hem op korte termijn naar een ongekend hoog level. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en de grote Joel Borelli show is een feit. Anno 2020 is Joel de meest gevraagde pianist van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen en buitenland.

  Joel Borelli boeken? 

  Joel boeken als entertainer doe je bij Entertainment-NL. Wil je Joel boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS