Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Jannes aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 5.850,-

  Jannes boeken doe je bij Entertainment-NL

  Jannes staat bekend als een van de meest productieve artiesten in Nederland.

  In 1999 begon zijn carrière met de debuutsingle ‘Ben Jij Bij Me’, toen deze werd opgepikt door de piratenzenders in het land. Met zijn album ‘Van Casablanca Naar Napoli’brak Jannes landelijk door. De muziek van Jannes wordt vaak gedraaid op de lokale, regionale en commerciële zenders.

  In zijn jubileumjaar in 2010 is zijn album ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen. Op het album staan de bekendste hits zoals ‘Dam Dam’, ‘Een Beetje Meer’, ‘Ga Dan’, ‘Ietsie Petsie’ en ‘Als Het Zonnetje Schijnt’. Jannes weet keer op keer nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten. In september 2012 gaf Jannes een uitverkochte show in Rotterdamse Ahoy. Op 7 oktober 2017 stond Jannes samen met zijn fans en vrienden in een uitverkocht Gelredome om zijn 15-jarig jubileum te vieren. Als publiekstrekker treed Jannes op vele feesten en Hollandse avonden.

  Jannes boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Jannes boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS