Janine van Rooden

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Hans Klok aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 20 min.
  • Genre: Illusionist
  • Prijs: vanaf 14.000,- (excl. BTW en BUMA)

  Hans Klok boeken doe je bij Entertainment-NL

  Hans geniet de reputatie van een van de beste en meest geliefde illusionisten ter wereld. Door zijn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire en magische illusies wordt hij ‘de snelste illusionist ter wereld’ genoemd. Niet alleen op grote podia, maar ook tijdens kleinere evenementen weet Hans de mensen van de ene in de andere verbazing te krijgen.

  Jong geleerd
  Als Hans tien jaar wordt krijgt hij een goocheldoos. Korte tijd later geeft de jonge Hans al optredens voor vrienden en familie. Sindsdien is hij daar nooit meer mee gestopt. Op zijn jonge leeftijd sleept hij zelfs al meerdere prijzen in de wacht. In de jaren ’90 komt zijn carrière in een stroomversnelling terecht waardoor hij steeds grotere shows kan geven.

  Wereldrecord
  In 2012 breekt Hans zijn eigen wereldrecord door in het Franse televisieprogramma ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ 15 illusies in 5 minuten uit te voeren. Later, in 2014, treedt hij op verzoek van prinses Stéphanie van Monaco op tijdens het circusfestival van Monte Carlo. Zijn magistrale optreden wordt bekroond met een ‘Zilveren Clown’. Deze ‘Oscar’ van de circuswereld is een grote eer voor Hans en een bekroning op zijn werk.

  Wil je Hans Klok boeken voor jouw evenement, feest of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS