Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Guus Meeuwis aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Op aanvraag

Guus Meeuwis boeken doe je bij Entertainment-NL

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land.

Per ongeluk artiest
Zijn verhaal begint in 1995 als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden. Na 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten verder is Guus niet meer weg te denken uit de Nederlandse Top. “Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied”, aldus het juryrapport bij de toekenning van de Edison voor Beste Mannelijke Popartiest.

Grootst met een zachte G
Dat het publiek dol is op de muziek van Meeuwis, blijkt uit de stadions die hij al jaren uitverkoopt. Zijn jongensdroom ging dan ook in vervulling toen hij in 2006 zijn eerste concerten gaf in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger al meer dan 1,5 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. “Als je mij toen had verteld dat ik meer dan een miljoen mensen naar het stadion zou zingen had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard, haha! Ongelooflijk. Ik voel me meer dan vereerd.” aldus Meeuwis. De concerten, door velen betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, zijn uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een soloartiest in Nederland.

Grensverleggend 
Dat Guus het verleggen van zijn grenzen niet altijd figuurlijk neemt maar soms ook letterlijk, blijkt uit de keuze voor zijn concertlocaties. Van het Rijksmuseum tot de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen waar tot dan niet eerder een Nederlandstalige artiest heeft gestaan. Dit buitenlandse avontuur smaakt naar meer en wordt aangevuld met een optreden in Parijs in de legendarische L’Olympia, ditmaal samen met cabaretier Youp van ‘t Hek.

Guus Meeuwis boeken
Guus boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Guus Meeuwis boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS