Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Gordon aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: Vanaf €12.750,- (excl. BTW & BUMA)

  Gordon boeken doe je bij Entertainment-NL

  Gordon, wie kent hem niet? In 1991 bracht Gordon zijn eerste nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’ uit. Het nummer kwam binnen als een keiharde nummer 1-hit. Sindsdien is Gordon niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Gordon is herkenbaar door zijn hilarische humor. Zo presenteerde hij verschillende RTL programma’s zoals ‘Hotter than my daugther’ en ‘Goor draait door’ en was hij te zien als jurylid bij ‘Idols, ‘The X-factor’ en onder andere ‘Holland’s Got Talent’. Verder heeft hij ook nog twee Blushing-zaken en het restaurant The Burger Room. Samen met Gerard Joling hebben zij samen de eenzamere ouderen weer op de kaart gezet wat voor een nominatie zorgde voor de Televizier Ring. Zo presenteert Gordon sinds januari 2020 de SBS documentaire ‘100 Jaar Jong’.

  Eind 2019 heeft Gordon een transitie doorgemaakt dankzij zijn nieuwe en gezonde levensstijl. Gordon is terug en fitter, frisser en vrolijker dan ooit!

  Gordon boeken als zanger of presentator doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Gordon boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS