Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Glen Faria aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Prijs: Op aanvraag

  Glen Faria boeken doe je bij Entertainment-NL

  Glen staat bekend om zijn oprechte muziek, waarbij hij zang en rap moeiteloos met elkaar combineert. Met zijn solo album verraste Glen Faria vriend en vijand en speelde hij op festivals als Noorderslag, Solar Weekend Festival en Appelsap.

  Glen Faria en de Beste Zangers
  Glen schreef het nummer: “Duurt te lang” die Davina Michelle coverde tijdens het TV programma Beste Zangers waarna zij 14 weken op top 1 heeft gestaan in de top 50. Maar Glen wist niet één, maar twee hits uit hetzelfde seizoen van de Beste Zangers te slepen. Ook Tino Martin veroverde de hitlijsten met zijn versie van ‘Zij weet het’.

  MC Fit
  Bewapend met piano, gitaar en super producers Soulsearchin’ & Morgan Avenue, werkt hij inmiddels aan zijn tweede album. Hij is beschikbaar voor live shows op de festivals én als host MC Fit in combinatie met FS Green. Momenteel focust Glen zich vooral op songwriting en draagt hij achter de schermen bij aan de ontwikkeling en het succes van verschillende artiesten.

  Glen Faria boeken
  Glen boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Glen Faria boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


  NIEUWS