Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Frenna aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Rap, urban en beats
  • Prijs: Op aanvraag

  Frenna boeken doe je bij Entertainment-NL

  Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de top artiesten van deze industrie. Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits. Met zijn hitsingle ‘My Love’ van zijn eerste soloproject ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos. Naast de SFB-projecten heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Boef, Emms (Broederliefde) en Bizzey.

  Afgelopen jaar is Frenna druk bezig geweest. Naast zijn nieuwe album bracht hij samen met Lil Kleine de mega hit ‘Verleden Tijd’ uit. ‘Verleden Tijd’ had binnen 24 uur het Spotify record van meest de gestreamde track verbroken. In november 2018 bracht hij zijn album ‘Francis’ uit, welke binnen een korte tijd een gouden status behaalde. Inmiddels is ‘Francis’ zelfs goed voor platina. Om dit grote succes te vieren, voegde Frenna op 7 februari 7 tracks toe aan het album om de fans te bedanken.

  In januari 2019 stond Frenna, samen met zijn 777 band, op Eurosonic Noorderslag. Ook ontving hij de Edison Pop Award voor HipHop album van het jaar met zijn album ‘Francis’. Hij liet hiermee collega artiesten Ronnie Flex en Bizzy achter zich.

  Frenna op jouw evenement

  Frenna boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Frenna boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS