Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Frans Duijts aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 4,995,- (excl. BTW & BUMA)

  Frans Duijts boeken doe je bij Entertainment-NL

  Volkszanger Frans Duijts begon als geluidsman achter de schermen bij verschillende optredens van Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons zong hij liedjes van André Hazes. Dit beviel erg goed bij de mensen, want hij werd snel geboekt als een André Hazes-imitator. Nadat hij zijn debuut single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij” uitbracht ging het snel voor Frans Duijts. Frans heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving hij een Edison in de categorie Volksmuziek.

  In 2010 en 2015 kreeg Frans Duijts een uitnodiging van Jan Smit om te verschijnen in het TV-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. De volkszanger mocht zijn zangkunsten vertonen op het zonovergoten Ibiza en nam het op tegen collega-artiesten.  Tijdens de laatste deelname behaalde Frans de eerste plaats samen met Julia van der Toorn. In oktober 2016 bracht Frans zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit.

  Frans Duijts boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Frans Duijts boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS