Dion Daalman

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Frans Bauer aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 9.900,-

Frans Bauer boeken doe je bij Entertainment-NL

Toen hij elf jaar oud was begon hij zanglessen te nemen met als gevolg dat hij regelmatig mocht optreden in het voorprogramma van Koos Alberts. Bauers zangcarrière begon in 1987 wanneer hij met de producers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single ‘Ben je jong’ opneemt. Frans Bauer brak pas definitief door met zijn megahit ‘Als sterren aan de hemel staan’. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige albums heeft hij ook Duitstalige soloalbums en verschillende duettenalbums.

Inmiddels heeft hij ook een wassen beeld in Madame Tussaud. In 2001 had Frans Bauer de publieksprijs voor beste zanger van het jaar in ontvangst genomen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij. Ook wordt hij in 2004, onder meer vanwege zijn vele liefdadigheidswerk, door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Frans Bauer boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL.

Wil je Frans Bauer boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

NIEUWS