Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Famke Louise aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban, club
  • Prijs: Op aanvraag

  Famke Louise boeken doe je bij Entertainment-NL

  Op zestienjarige leeftijd begon Famke Louise met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers kreeg. Op haar 17e startte ze haar modellencarrière en was ze te bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models in Paris’.

  Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière door aan het eind van 2017 de muziekindustrie te enteren. Binnen 24 uur bekeek meer dan 1 miljoen mensen haar videoclip van haar debuutsingle ‘Op me Monnie’. Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans.

  Awards van Famke Louise
  Famke Louise won diverse awards waaronder twee Veed Awards. In 2018 won ze in de categorie ‘beste muziek YouTuber’ en onlangs nog een in de categorie ‘Beste muziekvideo’ voor haar videoclip van het nummer Slide. Aan haar muur hangen verder diverse gouden en platina platen. Ze werkte onder andere samen met Ronnie Flex waarmee ze met hun nummer ‘Fan’ het Nederlandse Spotify record verbrak. Ze hadden meer dan 650.000 downloads binnen 24 uur.

  Documentaire Famke Louise 
  Eind 2019 kwam er op VIDEOLAND een vierdelige documentaire uit over de carrière van Famke Louise waarin mensen een intiem kijkje achter de schermen en in het leven krijgen van deze jonge ster.

  Famke Louise op jouw feest of evenement
  Famke boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Famke Louise boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS