Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Famke Louise aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban, club
  • Prijs: Op aanvraag

Famke Louise boeken doe je bij Entertainment-NL

Famke Louise is één van de meest populaire en meest uitgesproken Nederlandse personalities in showbizz land. Op zestienjarige leeftijd begon ze met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers vergaarde. Op haar 17e startte ze haar modellencarrière en konden haar fans haar bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models in Paris’.
Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière door op spectaculaire manier aan het eind van 2017 de muziekindustrie te enteren. Meer dan 1 miljoen mensen bekeek binnen 24 uur haar videoclip van haar debuutsingle ‘Op me Monnie’. Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans.

Awards van Famke Louise
Famke Louise won diverse awards waaronder twee Veed Awards. In 2018 won ze in de categorie ‘beste muziek YouTuber’ en onlangs nog een in de categorie ‘Beste muziekvideo’ voor haar videoclip van het nummer Slide. Aan haar muur prijken verder diverse gouden en platina platen. Ze werkte onder andere samen met Ronnie Flex waarmee ze het Nederlandse Spotify record verbrak met meer dan 650.000 downloads binnen 24 uur van hun nummer ‘Fan’.

Documentaire Famke Louise 
Eind 2019 kwam er op VIDEOLAND een vierdelige documentaire uit over de bliksemcarrière van FamkeLouise waarin mensen een intiem kijkje achter de schermen en in het leven krijgen van deze jonge ster.

Famke Louise op jouw feest of evenement
Famke boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Famke Louise boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS