Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Emma Heesters aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Prijs: Vanaf €5.500,- (excl. BTW & BUMA)

  Emma Heesters boeken doe je bij Entertainment-NL

  YouTubster, singer-songwriter en zangeres Emma Heesters vind je samen met haar 550.000 abonnees op Youtube, die groot fan zijn van haar fantastische covers. Ze zingt onder andere samen met de wereldwijd beroemde YouTubers Kurt Schneider en Jason Chen. Maar wat weinig mensen misschien weten, is dat Emma Heesters ‘gewoon’ uit Amsterdam komt.

  Bio Emma Heesters
  Al op jonge leeftijd is de kleine Emma bezig met muziek; als achtjarig meisje wint ze het ‘Kinderen voor Kinderen Songfestival’. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube-kanaal waarop ze covers op haar eigen manier zingt. Drie jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond; covers van Meghan Trainor, Ariane Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard; ze heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen abonnee’s op haar eigen YouTube-kanaal.

  Doorbraak Emma Heesters
  Haar grootste YouTube hit is de cover van Despacito samen met YouTuber Jason Chen, deze is, bij elkaar opgeteld, al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Daarnaast zijn haar vertolkingen van Charlie Puth ‘Attention’ en Justin Biebers ‘Let me love you’ ook sky high op YouTube.

  Emma Heesters in Amerika
  Tegenwoordig is Emma vaker in Amerika te vinden. Ze reist veel tussen LA en New York waar ze veel werkt omdat ze sinds kort een platencontract heeft bij Universal Republic Records. Daar werkt ze op dit moment in de studio met multi-platinum en Grammy Award winning record producers en schrijvers om haar eigen identiteit als artiest te vormen en dus ook eigen nummers uit te brengen.
  Emma Heesters op Tour
  In mei 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse pop en rockband Boyce Avenue waarmee ze op tournee gaat door heel Europa. Maar voordat het zover is gaat Emma eerst mee naar Ibiza voor Beste Zangers!

  Emma op jouw feest
  Emma boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Emma Heesters boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS