Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Elske DeWall aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: incl. tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Prijs: vanaf €1.695,-

  Elske DeWall boeken doe je bij Entertainment-NL

  In 2012 scoort de Nederlandse zangeres Elske DeWall met haar single  ‘This Game’, de titelsong van de populaire tv-serie ‘Moordvrouw’. In 2017 krijgt ze landelijk bekendheid door haar rol van Maria in het jaarlijkse muziekspektakel ‘The Passion’. Elske’s vertolking van het nummer ‘Heb Het Leven Lief’ van Liesbeth List wordt dusdanig goed ontvangen, dat het op single wordt uitgebracht.

  Elkse DeWall in Linda’s Zomerweek
  Ook bij bekend Nederland blijft deze veelzijdige, roodharige Nederlandse zangeres niet onopgemerkt. In de afgelopen jaren zong ze duetten met o.a. 3J’S, Shirma Rouse, Syb van der Ploeg en zelfs Lionel Richie! Niemand minder dan Marco Borsato nodigde Elske DeWall tot twee keer toe uit als gastartieste bij zijn tour en concerten in de ZiggoDome.

  In 2018 maakt Elske DeWall diepe indruk met haar muzikale omlijsting van ‘Linda’s Zomerweek’, de populaire talkshow van Linda de Mol. Zo zingt ze voor Johnny de Mol het nummer ‘Hoeveel Ik Van Je Hou’, dat werd geschreven door zijn opa John de Mol Sr.

  The Passion
  Inmiddels heeft Elske drie solo-albums op haar naam staan en tourde ze met haar band enkele malen door Nederland. Naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon. Tijdens een optreden brengt ze met of zonder band zeer divers repertoire: van nummers uit ‘The Passion’ tot eigen werk tot covers van o.a. Beyonce, Prince, Pink en Sia.

  Elske DeWall en BlueBirds
  Sinds 2017 maakt Elske DeWall, naast haar solo carrière, ook onderdeel uit van ‘The BlueBirds’. Samen met Nederlandse zangeressen Krystl en Rachel Lousie brengt Elske met dit trio, geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’, een ode aan de mooiste Americana en Country songs van o.a. Dixie Chicks, Alison Krauss en Shania Twain.

  Elske DeWall boeken
  Elske boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Elske DeWall boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS