Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Edsilia Rombley aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Soul, R&B, Jazz en Pop
  • Prijs: Op aanvraag

Edsilia Rombley boeken doe je bij Entertainment-NL

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. De intimiteit van het theater of uitpakken in de Ziggo Dome met de Ladies of Soul en Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid.

Edsilia Rombley (1978) begint op haar vijftiende als zangeres van de R&B-act Dignity. Als ze zeven jaar later eerst de Nederlandse en daarna de Europese Soundmixshow wint, neemt haar carrière een vlucht. Met haar ‘Hemel en aarde’ wordt ze in 1998 vierde op het Eurovisie Songfestival. Na dat succes neemt ze Edsilia en Face to Face op, twee Engelstalige albums. Edsilia wordt geproduceerd door het vermaarde duo Fluitsma en Van Tijn. Face to Face, haar eerste samenwerkingsproject met Tjeerd Oosterhuis, bevat onder meer een duet met zijn zus Trijntje Oosterhuis.

Hemel en Aarde
Edsilia Rombley is een souldiva met een fijn oor voor goede songs, ze is nog altijd ‘Hemel en aarde’ en ze is vooral zangeres en helemaal zichzelf – of ze nu in het Nederlands of in het Engels zingt, met een band in het theater, met een jazzpianist of met een groot orkest. Ze wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw.

Jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré
In mei 2017 komt voor haar een meisjesdroom uit en sluit ze haar 20-jarig jubileum in stijl af in Koninklijk Theater Carré. Tijdens dit jubileumconcert blikt zij samen met het publiek terug op de meest bijzondere momenten uit haar carrière. De theatershow in Carré vormt een compilatie de hoogtepunten. Van heerlijke pop- en soulmuziek tot prachtige piano ballads en uptempo Nederlandstalige hits.

The Piano Ballads & More
Haar laatste CD ‘The Piano Ballads Volume I’ ontstond als een wild idee en eindigde vijf weken later op no. 3 in iTunes. Voor dit album vroeg zij haar fans via social media wat zij haar graag hoorden zingen. Dit leverde meer dan 500 geweldige song suggesties op, op basis waarvan Edsilia het album samenstelde. Een uniek project met een prachtig resultaat. In 2019 keert Edsilia Rombley terug in de theaters met haar nieuwe show The Piano Ballads & More.

Edsilia Rombley boeken?
Edsilia boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Edsilia Rombley boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Instagram

NIEUWS