Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Dries Roelvink aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: vanaf € 2.000,- (excl. BTW & BUMA)

  Dries Roelvink boeken doe je bij Entertainment-NL

  Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang in de hitparade. Dries maakte veel indruk met zijn ‘Oneman shows’, in de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart. Tot nu toe heeft Dries Roelvink negen CD albums, twee DVD’s en vierendertig single’s op zijn naam staan. Door zijn ruime stembereik en brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Op 24 februari gaf Dries een jubileumconcert in schouwburg van Amstelveen

  Verder is Dries uitgegroeid tot een TV personality, hij was te zien o.a. in ‘Let’s Dance’, ‘Sterren dansen op het ijs’, ‘Sterren boksen’, ‘Ranking the Stars’, ‘RTL late night’ , ‘Chantal blijft slapen’ en nog veel meer. In 2015 kwam de real life soap ‘De Roelvinkjes’ uit op RTL wat zeer goed bekeken werd.Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land.

  Zijn optredens staan garant voor gezelligheid en een optimale sfeer. Hij zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment!

  Dries Roelvink boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Dries Roelvink boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS