Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Donnie aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban
  • Prijs: op aanvraag

  Donnie boeken doe je bij Entertainment-NL

  Nadat Donnie zichzelf met zijn eerste mixtape gekroond te hebben tot ‘Leipie Van Het Plein’ dropte hij zijn debuutalbum ‘Mannelogie’.  Met de tracks ‘Batras’ en ‘Wubbo Ockels’ werd zijn album een van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015. Door de samenwerking met Bas Bron, producer van De Jeugd van Tegenwoordig zijn niet alleen de teksten maar ook de beats zo catchy en pakkend als het maar kan. Vervolgens bracht Donnie ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ uit. Met de track ‘De Tuinslang’ verovert hij zijn plek aan de Nederlandse top. ‘Snelle Planga’ ging viraal met bijna 2 miljoen streams. Donnie is dan ook een meester in het creëren van hypes.

  Kort geleden brachten Donnie en Joost (ook wel bekend als Eenhoorn Joost) hun gezamenlijke project ‘M van Marketing’ uit. Binnen kort staat het duo in de Carré voor hun show ‘Viraal in Carré’. Donnie is dé nieuwe aanwinst voor de Nederlandse hiphopscene.

  Donnie boeken als rapper doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Danny boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


  NIEUWS