Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Davine Michelle aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop, soul
  • Prijs: Op aanvraag

  Davina Michelle boeken doe je bij Entertainment-NL

  Davina Michelle combineert pop en soul tot een smaakvolle mix om op elk moment van de dag van te genieten. Haar doel is om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloed en energie geeft.

  Davina Michelle en P!NK
  In augustus 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group.’ Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen. Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us.’  Zo reageert P!nk (tot ongeloof van Davina) in een viral video op de cover met ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That’s better than I will ever sound.” Dit heeft veel teweeggebracht. Davina’s YouTube kanaal groeit in korte tijd enorm en heeft ondertussen miljoenen views. Daarnaast zorgt de media-aandacht voor een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville. Ook wordt er in Nashville aan nieuwe liedjes gewerkt met Amerikaanse schrijvers.

  Davina Michelle in Beste Zangers
  Kort na haar Amerikaanse tour volgt Davina’s deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. In dit programma zingt Davina het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. De rest is geschiedenis. Als kers op de taart speelt Davina augustus dit jaar in het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag. Davina Michelle en haar team richten zich in 2019 op het uitbrengen van eigen muziek, met ‘Skyward’ als haar eerste single en haar tweede single ‘Better Now’.

  Davina Michelle inhuren
  Davina boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Davina Michelle boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


  NIEUWS