Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van Danilo Kuiters aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30 min
  • Geluid: Incl. M-set
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Prijs: € 1.495,- (excl. BTW & BUMA)

  Danilo Kuiters boeken doe je bij Entertainment-NL

  Entertainment-NL is het exclusieve management- en boekingskantoor van Danilo Kuiters.

  The Voice Of Holland
  Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingen is zijn grote passie. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Danilo werd in 2019 bekend bij het publiek door het nummer ‘Laat Ze Allemaal..’. Het nummer is inmiddels meer dan 2 miljoen keer gestreamd op Spotify.

  Danilo Kuiters was dé Nederlandstalige verrassing in The Voice Of Holland 2020. Nadat hij eerder in 2016 had meegedaan aan de Blind Auditions mocht hij dit jaar onder coach Lil ’Kleine Nederland verrassen met zijn deelname. Vooral zijn vertolking van Koos Alberts’ succes “Zijn Het Je ogen” werd breed omarmd en is veelbeluisterd.

  Toppers In Concert
  In november 2022 heeft Danilo opgetreden in de Johan Cruijff Arena tijdens de halftime-show van Toppers in Concert. Daar heeft hij het nummer ”Zijn Het Je Ogen” gezongen.

  Vanaf 01 januari 2023 wordt zowel het management als de boekingen van de zanger exclusief via Entertainment NL verzorgd.

  Wil je Danilo Kuiters boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS