Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Broederliefde aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Urban, rap
  • Prijs: Op aanvraag

  Broederliefde boeken doe je bij Entertainment-NL

  In 2014 ontstaat Broederliefde als de voetbalvrienden Jerr, Emms, Sjaf, Mella en Edson samen de studio induiken om muziek te maken. Het duurt niet lang voor ze worden opgemerkt en binnen de kortste keren volgt de doorbraak bij het grote publiek. Broederliefde is een garantie op vuurwerk en spektakel.

  Met de hits ‘Ik Was Al Binnen ft. Frenna’, ‘Mi No Lob’, ‘Alaka ft. SBMG & Kalibwoy’, ‘Jungle’ en ‘Kom Dichterbij Me ft. Jan Smit’ hebben ze inmiddels een platina status bereikt. Broederliefde dankt de populariteit natuurlijk aan het grote aantal hits, die door de fans woord voor woord worden meegebruld. Maar ook de energie die de band op het podium uitstraalt speelt een grote rol. In 2016 speelt het kwintet de velden van Pinkpop en Lowlands plat en zet daarmee een nieuwe standaard. Ook heeft Broederliefde diverse awards gewonnen: Edison Award 2016 voor ‘Beste Album’, MTV Award 2016 ‘Best Dutch Act’ & in totaal 6 FunX Awards.

  Broederliefde op jouw evenement?

  Broederliefde boeken als groep doe je bij Entertainment-NL. Wil je Broederliefde boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS