Sophie

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Stefan & Sean en Bram Krikke aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: op aanvraag
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: DJ’s
  • Prijs: op aanvraag

  Stefan & Sean en Bram Krikke boeken doe je bij Entertainment-NL

  Stefan de Vries en Sean Demmers, je kunt ze kennen van hun succes op Instagram en YouTube. Een veel bekeken serie van hun is ‘Potje Rijden’. Hierin gaan ze met bekende Nederlanders een stukje rijden en praten ze over de meest uiteenlopende onderwerpen.

  Bram Krikke, wie kent hem nog niet? Bekend van SLAM! door Club Ondersteboven, waar hij de luisteraars samen met zijn collega Tom heel wat leuke avonden bezorgd. Daarnaast won Bram de Marconi Award voor Aanstormend Talent én de Zilveren RadioSter. Joejoe, Bram Krikke is hét nieuwe gezicht in de Nederlandse media!

  In januari 2019 kwam de carnavalshit van Stefan, Sean en Bram op YouTube uit. Het nummer ‘Potentie’ begon als een grap maar het nummer is een heuse party hit geworden met meer dan 10 miljoen streams op YouTube en Spotify. Stefan en Sean zijn te boeken als een DJ-act met Bram als MC. Het is gegarandeerd een feestje met Stefan, Sean en Bram!

  Stefan & Sean en Bram Krikke boeken doe je bij Entertainment-NL.

  Wil je Stefan & Sean en Bram Krikke boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS