Glenn Vervoort

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Boef aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: 1 x 30min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Rap
  • Prijs: Op aanvraag

  Boef boeken doe je bij Entertainment-NL

  De Frans-Algerijnse rapper Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut-EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016 niet meer weg te denken uit de Nederlandse rapscene.

  Op zijn YouTube-kanaal heeft Boef meer dan 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog. Samen met Ali B en Sevn Alias levert hij in januari 2016 de track ‘Een Klein Beetje Geluk’ af. Vrij snel daarna verschijnt met SBMG en SEVN ook de track ‘Freestyle’. In de zomer rapt hij op de debuutsingle van Mafe, ‘Niet Van Mij Alleen’.

  In maart 2017 bracht hij zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit. Met het album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

  Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina. Zijn videoclip voor het lied ‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden.

  Boef boeken? 

  Boef boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Boef boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS