Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Bizzey aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Urban, rap
  • Prijs: Op aanvraag

  Bizzey boeken doe je bij Entertainment-NL

  Nadat hij in 2006 debuteert met zijn single ‘The Fur’ is Bizzey jarenlang succesvol MC van onder meer Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack.

  Als lid van Yellow Claw rijst zijn ster al helemaal tot grote hoogte. Tracks als ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’ en ‘Thunder’ domineren de clubs en radio in Nederland en België. De act groeit uit tot festivalfavoriet en Bizzey, samen met Yellow Claw, wordt geboekt voor veel festivals zoals Solar Weekend, Latin Village, Mysteryland en Tomorrowland. Met Yellow Claw trad Bizzey op in heel de wereld, van Amerika tot Kazachstan.

  Sinds 2016 focust Bizey zich weer op zijn solo carrière en brengt de streets naar de club. Bizzey dropt track na track die goed zijn voor miljoenen views & streams.  De ene na de andere hitsingle verschijnt, waaronder ‘Ja!’ (ft. Kraantje Pappie, Chivv en Yung Felix), ‘Traag’ ( ft. Jozo & Kraantje Pappie) en ‘Drama’ (ft. Boef).

  Bizzey boeken?

  Bizzey boeken als zanger doe je bij Entertainment-NL. Wil je Bizzey boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


  NIEUWS