Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Anita Meyer aan:
  Ik wil graag teruggebeld worden

Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop, disco
  • Prijs: Op aanvraag

Anita Meyer boeken doe je bij Entertainment-NL

Met de internationale megahit ‘Why tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van…  eigenlijk nooit weggeweest!

Alle denkbare onderscheidingen zijn haar toegekend zoals o.a. drie Edisons en de Zilveren en Gouden Harp. Anita wordt zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau Ook in de periode daarna blijft Anita mateloos populair en is een van de meest geboekte artiesten voor met name het evenementencircuit. Daarnaast treedt Anita regelmatig op als gastartieste bij diverse bands en orkesten. Dit smaakt naar meer en in 2009 zet Anita een nieuwe stap. Ze neemt samen met het Metropole Orkest het album “Tears Go By” op: een prachtig album met popsongs uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Anno 2011 is Anita weer helemaal terug van…eigenlijk nooit weggeweest! Anita was wekelijks te zien in de kijkcijferhit ‘Beste Zanger van Nederland’.

Anita Meijer boeken

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Een gegarandeerde hit op uw evenement!

Anita boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Anita Meyer boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


NIEUWS