Entertianment-nl

Boeking aanvragen

Vraag de beschikbaarheid van
Anita Meyer aan:
    Ik wil graag teruggebeld worden

  Boekingsinformatie

  • Tijdsduur: Op aanvraag
  • Geluid: Op aanvraag
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop, disco
  • Prijs: 5.950,- (excl. BTW & BUMA)

  Anita Meyer boeken doe je bij Entertainment-NL

  Met de internationale megahit ‘Why tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van…  eigenlijk nooit weggeweest!

  Alle denkbare onderscheidingen zijn haar toegekend zoals o.a. drie Edisons, de Zilveren en Gouden Harp. Anita werd zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau. Ook in de periode daarna blijft Anita geliefd en is een van de meest geboekte artiesten met name voor het evenementencircuit. Daarnaast treedt Anita regelmatig op als gastartieste bij diverse bands en orkesten. Dit smaakt naar meer en in 2009 zet Anita een nieuwe stap. Samen met het Metropole Orkest nam ze het album “Tears Go By” op: een prachtig album met popsongs uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

  Anita Meyer boeken

  Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Een gegarandeerde hit op uw evenement!

  Anita boeken als zangeres doe je bij Entertainment-NL. Wil je Anita Meyer boeken voor jouw evenement, feestje of bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  NIEUWS