www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

U bent hier: Entertainment.nl » Muziek » Feestshows » Ambitious

Ambitious

Ambitious: verlicht, versterkt & vermaakt.

De DJ’s & Drive-in Shows van Ambitious zijn gespecialiseerd in bruiloften & bedrijfsevenementen. Onze ervaren DJ's begeleiden ceremonies, omlijsten recepties & netwerkborrels en laten feestavonden spetteren. Of het nu gaat om een ingetogen intieme set of een exclusieve uitbundige show met artiesten, videoclips of een verlichte dansvloer.

De AmBitioUs DJ’s en Drive-in Shows komen in alle soorten, maten en smaken. Met 20 attente allround DJ’s, 16 drive-in shows en zo’n 800 boekingen per jaar zijn ze een betrouwbare en flexibele partner voor buro’s en bedrijven. Zoek je een lounge DJ, feest DJ of een DJ én VJ in één? Gaat het om een ingetogen bedrijfsborrel of een complete maatwerk show met gevlogen trussen, moving heads, span- of plasmaschermen afgewerkt met led panelen of – dansvloer? Ambitious levert maatwerk tegen concurrerende prijzen.  

De DJ’s van Ambitious zijn minimaal 25 jaar, maar meestal tussen de 30 en 40 jaar. Ze weten dat niet zij, maar de opdrachtgever en zijn/haar gasten het middelpunt van het feest zijn. Ze zijn ervaren DJ’s en hebben veel levenservaring. Ze worden strak ‘gebriefd’ en kunnen ter plaatse goed inschatten wat er van ze wordt verwacht. Kies dus ook voor de meest geboekte drive-in show van Nederland!

Vraag een offerte aan

Verhalen over Ambitious

Voeg een verhaal toe

   Deel deze pagina met...

   Meer informatie?

   Ambitious
   Leeghwaterstraat 25
   2811 DT Reeuwijk

   Toon mijn telefoonnummer

   Ambitious op social media

   Contact met entertainment.nl

   © 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

   Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>