www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

U bent hier: Entertainment.nl » Muziek » DJ Specials » De Mash Machine

De Mash Machine

De Mash Machine zorgt voor een unieke en onvergetelijke beleving!

Muziek entertainment:

Muziek entertainment in een vorm waarbij iedereen op een laagdrempelige manier zelf muziek kan maken; dat is wat de Mash Machine realiseert op feesten, bruiloften, congressen, verjaardagen, bedrijfsfeesten etc. De Mash Machine is fun en brengt de sociale interactie op gang wanneer mensen samen iets creëren. De muziek stijlen zijn makkelijk te variëren en iedereen kan het. Uw gasten of bezoekers zullen verbaasd zijn door deze unieke beleving en er zal nog lang over worden gesproken.

Mash Machine op de beursstand:

Met de Mash Machine kunt u zichzelf onderscheiden op de beursvloer en zorgen dat mensen de tijd voor u nemen. Doordat de Mash Machine een ware eye catcher is zal de aandacht van de beursbezoeker naar uw stand uitgaan. Daarnaast wordt de aandacht van de bezoeker ook langer vast gehouden bij uw stand doordat de Mash Machine interactie realiseert. Dit biedt weer een ideaal uitgangspunt om uw potentiele klant op een ludieke en laagdrempelige manier aan te spreken. Het effectieve klantcontact tijdens uw beursdeelname gaat daardoor omhoog.

Merkactivatie:

Met de Mash Machine kunt u een merkbeleving creëren die uw doelgroep aanspreekt. Middels muziek en aanraking creëert de Mash Machine interactie met uw doelgroep. Deze innovatieve manier van muziek maken heeft een hoge entertainment waarde die een lach tovert op het gezicht van de gebruiker. Een originele manier om de aandacht te pakken en uw product of merk daarbij centraal te stellen.

De beleving met de Mash Machine kan volledig ingevuld worden binnen de context van uw merk. De controllers (blokjes) kunnen worden vervangen door producten. Ook de buitenzijde van de Mash Machine kan worden voorzien van uw communicatie uiting.

Bekijk de video hierboven en laat u overtuigen!

Vraag een offerte aan

Verhalen over De Mash Machine

Voeg een verhaal toe

   Deel deze pagina met...

   Previous
   • Mash machine video
   Previous

   Meer informatie?

   Interactive Concept
   Hertogplein 23
   6511 SK Nijmegen 

   Toon mijn telefoonnummer

   De Mash Machine op social media

   Contact met entertainment.nl

   © 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

   Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>