www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

U bent hier: Entertainment.nl » Locaties & Bureaus » Hostessbureaus » Opvallers

Opvallers

Opvallers is een fullservicebureau en voert de promocampagnes en hospitality trajecten van A-Z uit. Het liefst schuiven wij in de conceptfase bij onze klanten aan en combineren aan de tekentafel graag onze creativiteit met onze expertise om de campagnes te toetsen op praktische uitvoerbaarheid. Met 1-1 communicatie als uitgangspunt bestaan ons werk vaak uit de juiste mix van fieldmarketing en experience marketing en zijn wij als geen ander in staat om alle zintuigen te prikkelen. Horen, zien, ruiken, voelen en proeven zijn voor ons de juiste ingrediënten om producten/merken op opvallende wijze tot leven te brengen.

Ons bureau beschikt over een landelijk netwerk van 750 medewerkers. De kern van ons bestand bestaat uit HBO / universitair geschoolde studenten die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van uitstraling, communicatieve vaardigheden, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Opvallers zijn multifunctioneel en kunnen diverse functies op zich nemen, te denken valt aan: gastvrouwen, modellen en promotiemedewerkers. Wij zien onszelf graag als externe collega’s en typeren onze mensen dan ook graag als kameleons met de juiste proactieve houding en het vermogen zich razendsnel aan te passen aan de gewenste bedrijfsidentiteit. Teneinde de allerbeste kwaliteit te garanderen, worden onze Opvallers opgeleid en getraind tot heuse promoprofessionals!

Wij gaan voor onze klanten door het vuur en ons team bestaat uit absolute vakidioten. Passie voor het vak is voor ons de dagelijkse drijfveer om onze klanten te laten opvallen. We staan bekend om onze handen uit de mouwen mentaliteit en staan 24-7 voor onze klanten en medewerkers klaar. Deze passie en gedrevenheid zijn erg aanstekelijk en zorgen keer op keer voor succesvolle invulling van onze projecten. 

Vraag een offerte aan

Verhalen over Opvallers

Voeg een verhaal toe

   Deel deze pagina met...

   Meer informatie?

   Opvallers B.V.
   Fuutlaan 12
   5613AB Eindhoven

   Toon mijn telefoonnummer

   Opvallers op social media

   Contact met entertainment.nl

   © 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

   Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>