www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

U bent hier: Entertainment.nl » Locaties & Bureaus » Evenementenlocaties » TheBubbleClub

TheBubbleClub

TwoGather brengt met TheBubbleClub een nieuw innovatief event op de markt die voldoet aan de vraag van het hedendaagse zakenleven: Flexibel, Transparant, Efficiënt, Tijd- en Kostenbesparend. Het is een exclusieve mobiele trendy club voor business evenementen die kan fungeren als kant-en-klaar event of als basis voor je maat-event, omdat alles er al in zit

Het enige wat u moet aangeven is waar u uw club wilt hebben! 

TheBubbleClub bestaat uit een collectief van A+ leveranciers en is exclusief en enig in zijn soort.  

Zoals een echte exclusieve topclub betaamt, serveert TheBubbleClub overheerlijke gerechten in het vijf of zes gangen menu, heerlijke wijnen, prachtige cocktails en andere dranken. De bezoeker geniet dan ook van de heerlijkste muziek en artiesten van nu die uit de mooiste geluidsinstallatie van de wereld knalt. Het hoog opgeleide personeel levert de finishing touch in klantvriendelijkheid en heeft oog voor detail. Maar wellicht het belangrijkste; er is extreem veel zorg besteed aan beleving, sfeer en ontwerp door onze binnenhuis architecten die de clubs gemaakt hebben tot wat het nu is.  

Het voordeel van TheBubbleClub is dat op basis van volledige transparantie het product besteld wordt, geen nacalculatie, geen concept-ontwikkelingskosten, geen overhead kosten, geen artiesten-bemiddelingskosten, geen reiskosten, geen variërende transportkosten, geen vreemde manuren die van te voren geïnvesteerd zijn. Nee! Het is gewoon een druk op de knop, omdat de prijs al van te voren gecommuniceerd is en door het concept er geen indirecte kosten bij komen kijken zoals het geval is bij alle andere evenementen. 

You pick the location, We do the rest!

Vraag een offerte aan

Verhalen over TheBubbleClub

Voeg een verhaal toe

   Deel deze pagina met...

   Meer informatie?

   TheBubbleClub
   Thomsonlaan 41
   2565 KZ Den Haag 

   Toon mijn telefoonnummer

   TheBubbleClub op social media

   Locaties & Bureaus » Evenementenlocaties

   club, business, evenement, design, exclusief, catering, entertainment, audiovideo, decoratie, bedrijfsfeest

   Contact met entertainment.nl

   © 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

   Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>