www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

U bent hier: Entertainment.nl » Locaties & Bureaus » Entertainmentbureaus » Boot Media & Entertainment

Boot Media & Entertainment

Boot Media & Entertainment is een organisatiebureau in de breedste zin van het woord.

Zowel op het gebied van media als voor hoogstaand topentertainment kunt u bij ons terecht, voor uw zakelijke of privé evenement. Zo kunnen wij u helpen met de inzet van fotografen, videospecialisten en gedrukte communicatie-uitingen maar bieden wij u ook artiesten van topformaat, spetterende bands, live-acts en diverse workshops aan.

Om uw evenement tot een groot succes te maken doen wij een beroep op ons uitgebreide netwerk van creatieve en muzikale professionals die de hoogste kwaliteit bieden aan onze klanten. De lijnen zijn kort, de communicatie is helder. U heeft de regie, wij nemen u het regelwerk uit handen.

Toe aan iets vernieuwends? Band on Demand is een verfrissend concept waarbij de klant centraal staat. U bepaalt hoe uw ideale entertainment eruit ziet en bovendien heeft u zelf de kosten in handen: Wel of geen saxofonist voor bij uw jazz-trio? Alleen een gitarist en zanger(es) voor een mooie akoestische sessie? Of een volledige live-band die uw feest een gouden randje geeft? Klik, luister en boek direct uw Band on Demand!

Vraag een offerte aan

Verhalen over Boot Media & Entertainment

Voeg een verhaal toe

   Deel deze pagina met...

   Meer informatie?

   Boot Media & Entertainment
   Loes Boot
   Postbus 8100
   1802 KC Alkmaar

   Toon mijn telefoonnummer

   Boot Media & Entertainment op social media

   Contact met entertainment.nl

   © 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

   Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>