www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

Over Entertainment.nl

Entertainment.nl presenteert nieuwe koers.

                                                                                                                                                                                                             
Entertainment.nl

Entertainment.nl is dé portaalsite met bedrijfspresentaties van de professionele aanbieders in de evenementenbranche. Met honderden presentaties biedt Entertainment.nl een compleet en inspirerend overzicht aan inkopers en opdrachtgevers van evenementen. De bedrijfspresentaties zijn de meest uitgebreide in de branche zodat inkopers alles vinden wat zij nodig hebben over een aanbieder om een goede keuze te kunnen maken.
Het portaal loopt sinds 2012 bovenverwachting goed: meer dan 10.000 unieke bezoekers maandelijks die goed zijn voor meer dan 45.000 pageviews. Momenteel worden er meer dan 500 professionele bedrijven gepresenteerd. Deze aantallen stijgen met de maand. Maar Entertainment.nl wil nog meer en slaat daarom een nieuwe weg in.

 

Huidige prijs en ROI

Een bedrijfspresentatie op Entertainment.nl is de meest uitgebreide in de branche en kostte tot 2013 € 575,- voor een jaar. Een scherpe prijs wanneer deze vergeleken wordt met andere portaalwebsites. Daarnaast is het zo dat de websitebezoekers van Entertainment.nl ‘high potentials’ zijn. Waarom? Omdat Entertainment.nl bewust geen nieuws verspreid, maar enkel bedrijfspresentaties aanbiedt. Bezoekers komen dus niet voor nieuws, maar alleen voor de aanbieders.

 

Nieuwe koers: Automatisering door nieuw systeem

Omdat Entertainment.nl het meest complete overzicht van professionele aanbieders wil bieden moet een bedrijfspresentatie ook betaalbaar zijn voor de professionals met minder grote marketingbudgetten. Hiervoor moet de prijs van een uitgebreide bedrijfspresentatie nog verder omlaag.

Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft Entertainment.nl een gedeelte van de redactionele activiteiten vervangen door een efficiënte automatisering. Entertainment.nl heeft een Log in-systeem gemaakt waarbij de aanbieder zelf eenvoudig zijn presentatie kan aanmaken en beheren met als gevolg dat de presentaties goedkoper aangeboden kunnen worden.
Bijkomend voordeel voor de aanbieder is dat de presentatie nu helemaal zelf beheerd kan worden waarbij de aanbieder zelf bepaalt waarop de presentatie gevonden wordt.

De automatisering met het log in-systeem zorgt ervoor dat Entertainment.nl revolutionair lage prijzen kan hanteren. Het portaal voegt daad bij woord door uitgebreide bedrijfspresentaties aan te bieden voor € 199,- all in. voor een jaar.

 

Exclusief voor professionals

Entertainment.nl wil een compleet overzicht aanbieden maar vindt kwaliteit van de aanbieders nog belangrijker. Zodoende zal iedere aanbieder eerst gecontroleerd worden  op professionaliteit door te kijken naar oa. Kwaliteit, professionaliteit en referenties voordat ze op Entertainment.nl mogen presenteren. Daarnaast waakt Entertainment.nl ervoor dat er een maximum aantal aanbieders per categorie gepresenteerd zal worden met als gevolg geen eindeloze lijsten.

Tim Wildenbeest van Entertainment.nl: ‘Wij laten aanbieders met deze vlijmscherpe tarieven het maximale uit hun marketingbudget halen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat bedrijven zelf de controle willen houden op advertenties en dat kan vanaf nu!’

 

Brochure aanvragen | Bedrijfspresentatie aanmaken

In de spotlight

De Mash Machine

Creëer stopping power voor uw beursstand. De Mash Machine helpt u de bezoekers van uw beursstand langer vast te houden. Dit interactieve concept heeft zijn succes inmiddels ruimschoots bewezen. Daarnaast een unieke vorm van belevings entertainment voor feesten en partijen. 

» De Mash Machine

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe aanbieders, speciale aanbiedingen en ander nieuws.Contact met entertainment.nl

© 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>