www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

Bedrijf toevoegen

Maak hier uw eigen bedrijfspresentatie

Bent u professioneel werkzaam in de evenementenbranche en zijn inkopers en opdrachtgevers van evenementen uw doelgroep? Maak dan hier uw eigen uitgebreide bedrijfspresentatie. U beheert uw eigen presentatie en bepaalt zelf waarop u gevonden wordt.

 

Haal het maximale uit uw marketingbudget met onze vlijmscherpe tarieven: € 199,- all in voor een compleet jaar!

 

Vraag de brochure aan

Wenst u meer informatie te ontvangen over hét portaal in de evenementenbranche en onze mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in.

Bedrijfsnaam*:

Contactpersoon*:

E-mail adres*:

Telefoonnummer:

Type bedrijf:

Bericht:

Typ onderstaande tekens over:

 (anti spam)

* Verplicht om in te vullen

 

Gratis linkvermelding

Het is ook mogelijk om een gratis (link)vermelding van uw bedrijf en website op Entertainment.nl te krijgen, mits u professioneel werkzaam bent in de evenementenbranche. In ruil hiervoor vragen wij een link terug naar Entertainment.nl. Plaats eerst een link op uw eigen site, en laat het ons vervolgens weten. Wij plaatsen dan z.s.m. uw bedrijf met linkvermelding in de gewenste categorie!


 

In de spotlight

De Mash Machine

Creëer stopping power voor uw beursstand. De Mash Machine helpt u de bezoekers van uw beursstand langer vast te houden. Dit interactieve concept heeft zijn succes inmiddels ruimschoots bewezen. Daarnaast een unieke vorm van belevings entertainment voor feesten en partijen. 

» De Mash Machine

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe aanbieders, speciale aanbiedingen en ander nieuws.Contact met entertainment.nl

© 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>