www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

U bent hier: Entertainment.nl » Entertainment » Dans » X-Tension Dancers

X-Tension Dancers

Dankzij zijn unieke, stoere dansstijl en creativiteit is hij één van ’s lands meest gevraagde choreografen en een gerespecteerde regisseur. In 1993 richtte hij de dansgroep X-tension op. De groep is inmiddels een begrip geworden: o.a. LL Cool J, Lionel Richie, Ruth Jacott, Rene Froger, Gordon, Trijntje Oosterhuis, TMF Awards, MTV Awards, Philips, L’Oreal: vertrouwden de choreografie en regie van hun shows aan Gerald toe.

Gerald’s dansgroep “The X-tension Dancers”, samen gesteld uit de top van de dansscène, is een unieke mix van academisch geschoolde dansers, streetdancers en breakdancers.

The X-tension Dancers begeleiden nationale en internationale artiesten, dansen in clubs, bij concerten, evenementen, theatershows, modeshows en productpresentaties. Denk aan producties en dansshows van Popstars, X-factor, Op zoek naar Jozef, Mary Poppins, Evita en My name is Michael, de Televizierring en het Musical Awards Gala.

Diverse van hen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot nationale tv-persoonlijkheden. Denk aan Sylvana Simons, Anatevka Bos, Jimmy Gulzar en Judith Pronk.

Vraag een offerte aan

Verhalen over X-Tension Dancers

Voeg een verhaal toe

   Deel deze pagina met...

   Previous
   Previous

   Meer informatie?

   Gig World
   Postbus 82
   5670 AB Nuenen 

   Toon mijn telefoonnummer

   Contact met entertainment.nl

   © 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

   Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>