www.entertainment.nl is te koop

Entertainment.nl

U bent hier: Entertainment.nl » Entertainment » Dans » Ready2dance

Ready2dance

Al meer dan 13 jaar verzorgen wij optredens en boekingen voor gogodanseressen, dance acts, Paaldanseressen, vuur poi, animatie, promoteams, robotacts, opening- slot- en side acts op diverse events, discotheken en bedrijfsfeesten.

Wat kunt u verwachten wanneer u entertainers bij ons boekt ?

- Gecertificeerde dansers;- In het thema van uw avond;- Entertainment en interactie met uw publiek;- Decent dansers en danseressen;- Goed opgeleide entertainers met hart voor hun vak.

De entertainers van Ready2Dance zijn all-round, flexibel en professioneel. Door hun wekelijkse training blijven ze scherp en up to date.

Als dansers zijn ze inzetbaar voor (dinner)shows, Freestyle dansshows in discotheken of op dance events en bedrijfsfeesten. Wellicht staat u op een beurs waar u extra aandacht aan uw product wilt geven.

Als onze promotie dames en heren zullen onze dansers u verbazen van hun skills om de aandacht te trekken.Levende standbeelden of ontvangst van uw gasten? Geen probleem.

Flashmob...? ook die hebben wij meerdere malen succesvol uitgevoerd. Openings of slot act nodig? De poi show is uitermate geschikt.

Ready2Dance is werkzaam in de entertainment wereld sinds 1999 en heeft al aan vele producties en tv programma's mogen meewerken.

Achter Ready2Dance staat Marcel Wigman. Als danser, choreograaf en creatief brein blijft hij opdrachtgevers maar ook zijn eigen dansers continue verbazen. Door met de opdrachtgevers om tafel te zitten kan hij aan voelen wat er nu precies verwacht wordt om dit te vertalen naar een act of aanvulling voor het programma.

Wij gaan niet strooien met referenties. Seeing is Believing!

Vraag een offerte aan

Verhalen over Ready2dance

Voeg een verhaal toe

   Deel deze pagina met...

   Meer informatie?

   Ready2Dance Studio & Entertainment
   Willem Fenengastraat 12
   1096 BN Amsterdam

   Toon mijn telefoonnummer

   Ready2dance op social media

   Contact met entertainment.nl

   © 2016 Entertainment.nl | Disclaimer

   Webdesign en ontwikkeling door: Forresult>